Hjemmelavet marcipan lavet med yaconsirup

Det er så nemt at lave sin egen marcinpan og det er hyggeligt. Jeg synes også at det smager meget bedre end de sukkerfri typer man kan købe. Så vi laver det ofte selv.

På billedet har jeg brugt mandelmel jeg selv har malet, med skallerne på. Det giver en lidt mørk marcipan (især sammen med yaconsirup), men det synes jeg ikke gør noget. I opskriften har jeg skrevet den lyse (ikke affedtet) mandelmel fra Urtekram, for den bruger jeg også jævnligt, når det skal gå stærkt 😉 Hvis man ønsker en lys marcipan, så kan denne opskrift måske bruges.

Hvis du endnu ikke har fået hentet den gratis juleopskriftsbog, så kig her Julens Glæder (nederest i linket)

 

(Visited 378 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *