Hvem er bag Low Carb Opskrifter?

Jeg er en helt almindelig familiefar, med interesse for god sund mad. Jeg brænder for low carb området, da det i flere år har været det vi spiser herhjemme. Min familie består af min søde kone og vores to dejlige børn på 6 og 8 år. Vi startede med at spise Low Carb fordi min kone har PCOS, men med tiden har vi fundet ud af at, det er den kost vi trives bedst med. Vi hygger os sammen, men at tænke nye opskrifter og kreative køkken idéer.

Min store passion er at Grille. Jeg tilbereder rigtig meget af maden ude ved grillen og har efterhånden fået bygget mig et godt lille grillhjørne 🙂 Det vil selvfølgelig fremgå af opskrifterne 🙂 Jeg elsker når familien samles om grillen og hygger. Vi laver også bål engang imellem, men det er nu nemmere med grillen 🙂

Jeg er ikke fanatisk med min mad. Der skal være plads til alt, men det er vigtigt for mig at tage gode valg. Opskrifterne og blogindlæggene afspejler mit liv og det der interessere mig. Det er altså hovedsagelig opskrifter, hvor alle kan være med og deltage i madlavningen. Jeg har bygget denne blog op for at hjælpe dig, med at få inspiration og hjælp til en nemmere hverdag. Opskrifter med nem fremgangsmåde, og med hverdags ingredienser. Så jeg håber du vil finde min blog interessant og at du vil følge mig i fremtiden.

 

(Visited 226 times, 1 visits today)