“Ris a la mande” af den bedste slags – uden ris.

Nu nærmer vi os december og her i huset kan vi bare ikke vente 🙂 I morgen skal der pyntes op til jul og mon ikke at drillenissen også flytter ind i år ? Jeg tror det 😉 I skal have en af vores bedste juleopskrifter allerede i dag. Vi har et hav af lækre juleopskrifter til jer her i december, så husk at kigge forbi bloggen 🙂

Denne opskrift på “Ris a la mande” har fuldt os en del år. Min kone kan nemlig ikke tåle ris. Så hun har opfundet denne lækre udgave, hvor risene er erstatte med perlebyg. Jeg ved at man lige rynker lidt på næsen. Og jeg må da også indrømme at jeg var skeptisk første gang jeg blev præcenteret for det. Men min kone havde lavet en skål af denne og så en skål med rigtig ris a la mande. Faktisk ende det med at det var den med perlebyggen som alle bedst kunne lide. Så nu får vi altid kun den. Denne udgave af “Ris a la mande” smager helt vildt godt. Den smager af æbler, vanilje og fløde. Guf. Det er dog rigtig vigtigt at man får kogt perlebyggen nok. Den skal være helt blød.

 

I morgen får i en lækker opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce. Så følg med……………..

 

Du kan finde alle juleopskrifterne på bloggen her – Jul

(der ligger allerede opskrifter på f.eks æbleskiver) og husk at der kommer mange flere, de næste uger.

 

 

 

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her Reklamepolitik

 

(Visited 435 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *