Sponsorerede indlæg, banner annoncering og affiliate links

Sponsorerede indlæg
Jeg er åben over for nye ting og elsker at afprøve produkter. Jeg omtaler og anmelder gerne produkter. Du kan altid regne med min ærlige mening. Sponsorerede indlæg er indlæg der er skrevet af mig, hvor jeg giver min mening om et produkt, ydelse eller oplevelse. Det vil altid være min ærlige mening. Jeg vil gerne skrive indlæg, der er lavet i samarbejde med en virksomhed, hvor jeg vurdere at det er relevant og spændende for LowCarbopskrifter.dk læsere. Om indlægget er sponsoreret eller ej, så vil produktet, ydelsen eller oplevelsen altid være noget jeg kan anbefale. Hvis et indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med en virksomhed, så vil det fremgå tydeligt og være markeret øverst i indlægget (under overskriften). Det vil også fremgå tydeligt hvem jeg samarbejder med i det pågældende indlæg.

Om affiliate marketing
Jeg bruger affiliatelinks i nogle af mine blogindlæg, typisk ved ingredienserne på opskrifterne. Når man klikker på disse links, kan du se præcist hvilke produkt jeg har anvendt. Samtidig så udløser det en lille kommission til mig, enten pr. klik eller hvis du køber i shoppen (prisen er dog den samme for dig). Jeg bruger selvfølgelig kun links til de webshops som jeg selv handler i 🙂

Hvis der er affiliate links i et blogindlæg, så vil det fremstå tydeligt.

Jeg laver ikke mere Sponsorerede indlæg og affiliate marketing, og arbejder, når jeg har tid, på at fjerne reklamer og affiliate links i dvs. opskrifter og indlæg.

Du vil derfor kunne støde på links som ikke virker mere. Dette er helt bevist og ikke en fejl, og de vil blive slettet efterhånden som jeg kommer igennem alle mine indlæg.

 

(Visited 130 times, 1 visits today)